Παράγεται στην Ελλάδα με μεγάλη φροντίδα, από υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες με κύρια συστατικά το καλαμποκάλευρο και το ρυζάλευρο, υπό συνεχείς εργαστηριακούς ελέγχους.
Είναι ελεύθερο γλουτένης, συντηρητικών και γενετικά τροποποιημένων οργανισμών.
Ανακαλύψτε τη μοναδική γεύση των ζυμαρικών ΝΙΑΜΑ GlutenFree.
Διατροφική Δήλωση |
Ανά 100 g |
ΠΠΑ 100 g |
Ενέργεια |
1489 Kj 356 kcal |
18% |
Λιπαρά Εκ των οποίων κορεσμένα |
1 g 0 g |
1% 0% |
Υδατάνθρακες Εκ των οποίων σάκχαρα |
76 g 7 g |
8% |
Εδώδιμες Ίνες |
6 g |
24% |
Πρωτεΐνες |
10 g |
20% |
Αλάτι |
0.73 g |
12% |
Συστατικά: άμυλο καλαμποκιού, ρυζάλευρο, καλαμποκάλευρο, αλεύρι σόγιας, άμυλο πατάτας, άμυλο ταπιόκας, γαλακτωματοποιητής: μονό- και διγλυκερίδιο λιπαρών οξέων , πρωτεΐνη ορού γάλακτος, πηκτικός παράγοντα (κόμμι γκουάρ, κόμμι ξανθάνης, πηκτίνη κίτρου, γλυκερίνη), μαλτοδεξτρίνη, αλάτι.