Το αλεύρι καρύδας είναι ψιλοαλεσμένη αποξηραμένη καρύδα πλούσια σε φυτικές ίνες που απομένει μετά την εξαγωγή του λαδιού καρύδας από τη σάρκα της καρύδας. Ένα αγνό, φυσικό, αποτελεί μια υγιεινή εναλλακτική λύση στο σιτάρι και στα άλλα αλεύρια χωρίς γλουτένη το οποίο λειτουργεί καλά σε πολλές συνταγές που απαιτούν αλεύρι. Επίσης, έχει υψηλότερη περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες από ό, τι τα περισσότερα αλεύρια χωρίς γλουτένη.
- Υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες και πρωτεΐνες
- Χαμηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες
- Χωρίς γλουτένη
ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΡΥΔΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ ανά 100g, Ενέργεια 1608KJ/387kcal, Λιπαρά 17,1g, Κορεσμένα 16,2g, Μονοακόρεστα 0,8g, Πολυακόρεστα 0,1g, Πρωτεΐνες 18g, Υδατάνθρακες 25,5g, Σάκχαρα 23,3g, Εδώδιμες Ίνες 29,5g, Νάτριο 0,45mg, Συστατικά: Καρύδα*.