Το κακάο σε σκόνη της Greenbay προέρχεται από ακατέργαστους καρπούς κακάο Theobroma cacao L ποικιλίας Criollo 100% , περιοχής SATIPO του Peru. Οι καρποί κακάο επιλέγονται, πλένονται και προτού αλεστούν, απολυμαίνονται με βιολογική μέθοδο. Σε κανένα στάδιο της διαδικασίας οι θερμοκρασίες δεν υπερβαίνουν τους 420 C διατηρώντας με αυτό το τρόπο όλα τα θρεπτικά συστατικά αναλλοίωτα.Θεωρείται υπερτροφή γιατί περιέχει πλήθος θρεπτικών στοιχείων όπως μαγνήσιo και θείο. Τρόπος χρήσης: Προσθέστε τη σκόνη κακάο σε ροφήματα, smoothies ή γιαούρτι. Δημιουργείστε υπέροχες και υγιεινές συνταγές γλυκών και σπιτική σοκολάτα.
NeverSecond Team GR
Γίνε και εσύ μέλος της Ελληνικής & παγκόσμιας κοινότητας αθλητών NEVERSECOND