Βιολογικό ξύδι από σκούρο ρύζι. Παράγεται στο Kyusyu, Νότιο νησί της Ιαπωνίας, χρησιμοποιώντας μια παραδοσιακή μέθοδο παρασκευής. Ξεχωρίζει για την εξαιρετική του ποιότητα και τα μοναδικά χαρακτηριστικά του.Δροσιστικό και νόστιμο, με γεμάτη και ελαφρώς γλυκιά γεύση, χωρίς τη σκληρή οξύτητα παρόμοιων ξυδιών.Συστατικά: Νερό, σκούρο ρύζι* (12%). *Βιολογικής Γεωργίας.ΒιολογικόVeganΧορτοφαγικάΜακροβιοτικά
NeverSecond Team GR
Γίνε και εσύ μέλος της Ελληνικής & παγκόσμιας κοινότητας αθλητών NEVERSECOND