Πηκτικό φυτικής προέλευσης για σάλτσες, σούπες, μαρμελάδες, γλάσο για γλυκά. Αντικαθιστά τη ζελατίνη ζωικής προέλευσης. Με φυσική γεύση.Χρήση: Διαλύστε σε κρύο υγρό, προσθέστε το στο φαγητό κατά το μαγείρεμα και αφήστε το να βράσει για 2-3 λεπτά, ανακατεύοντας. Η δράση του Άγαρ-άγαρ ξεκινάει όταν η θερμοκρασία του φαγητού μειωθεί κάτω από τους 40οC. Θερμαίνοντας ξανά το φαγητό, γίνεται και πάλι ρευστό. Μπορείτε να ρυθμίσετε την πήξη προσθέτοντας νερό ή Άγαρ-άγαρ. 1 κουταλιά του γλυκού Άγαρ-άγαρ αρκεί για 700 ml υγρού. Δεν περιέχει: γλουτένη, ζάχαρη, λακτόζη, γενετικά τροποποιημένα συστατικά.Αποκλειστική διάθεση: ΒιοΥγεία ΕΠΕ Διατροφικά στοιχεία ανά 100γρ.Ενέργεια: 720kj/ 172kcal – Πρωτεϊνες: 0.5γρ. – Φ.Ινες: 86gr – Υδατάνθρακες: 0,5γρ. – Εκ των οποίων σάκχαρα: 0,5gr – Λίπη: 0γρ. – Εκ των οποίων κορεσμένα: 0gr – Αλάτι: 1,3γρ.
NeverSecond Team GR
Γίνε και εσύ μέλος της Ελληνικής & παγκόσμιας κοινότητας αθλητών NEVERSECOND