Το αλεύρι ρεβυθιού της Bauckhof είναι χωρίς γλουτένη, αλεσμένο από ρεβύθια βιολογικής καλλιέργειας. Εμπνευστείτε από τη διεθνή κουζίνα και δοκιμάστε το για να φτιάξετε μπάλες falafel, τηγανίτες και διάφορα αρτοσκευάσματα. Λόγω της ουδέτερης, καρυδένιας γεύσης τους, το αλεύρι ρεβυθιού μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους σε αλμυρά πιάτα, αλλά και για την παρασκευή γλυκών.
Χωρίς αρώματα, πρόσθετα, συντηρητικά, γλυκαντικά, ΓΤΟ.
Κατάλληλο και για άτομα με κοιλιοκάκη, με αλλεργία ή δυσανεξία σε γλουτένη.
Συστατικά: αλεύρι ρεβυθιού χωρίς γλουτένη βιολογικής γεωργίας
Μέση Διατροφική Αξία/100γρ: ενέργεια 1443Kj/ 344 kcal, λιπαρά 5,9γ, – εκ των οποίων κορεσμένα 1,1γ, υδατάνθρακες 44γ, -εκ των οποίων σάκχαρα 2,4γ, εδώδιμες ίνες 16γ, πρωτεΐνες 19γ, αλάτι 0,06γ