Ιδιαίτερα δημοφιλής και αγαπητός, ο Τραχανάς αποτελεί ένα κατεξοχήν γευστικό χειμωνιάτικο πιάτο.
Απολαύστε τον χωρίς γλουτένη, εύκολα και γρήγορα, καθώς είναι έτοιμος μέσα σε 5 λεπτά!
«Νιάμα» ονομαζόταν στην αρχαία Ελλάδα η διαδικασία «ανανέωσης» ενός χωραφιού, ώστε αυτό να καλλιεργηθεί και να αποδώσει σοδειά.
Η διαδικασία αυτή είναι απαραίτητη για τη βελτίωση της ποιότητας της γης.
Παρασκευασμένα στην Ελλάδα από υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, όπως το ρεβυθάλευρο, το καλαμποκάλευρο και το ρυζάλευρο, τα ΝΙΑΜΑ Gluten Free είναι μια ολοκληρωμένη σειρά ζυμαρικών χωρίς γλουτένη, συντηρητικά και γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς. Μοναδικά, αγνά και γευστικά, τα ζυμαρικά ΝΙΑΜΑ είναι πλούσια σε πρωτεΐνες, βιταμίνες του συμπλέγματος Β και φυτικές ίνες.
Εξαιρετική επιλογή για άτομα με δυσανεξία στη γλουτένη (κοιλιοκάκη) ή για όσους ακλουθούν μια δίαιτα χωρίς γλουτένη.
Συστατικά: άμυλο καλαμποκιού, ρυζάλευρο, καλαμποκάλευρο, γάλα σόγιας, αλεύρι σόγιας, γαλακτωματοποιητής: μονό- και διγλυκερίδιο λιπαρών οξέων , πηκτικός παράγοντα (κόμμι γκουάρ), αλάτι.
Μέση Διατροφική Αξία/100gr: ενέργεια 1730kJ/309kcal,
λιπαρά 3.8γ εκ των οποίων κορεσμένα 2.5γ
υδατάνθρακες 74γ εκ των οποίων σάκχαρα 1γ
πρωτεΐνες 18γ
αλάτι 0.3γ.
- Χωρίς Γλουτένη
- Vegan
- Χορτοφαγικά