Προέλευσή του οι πράσινες μπανάνες που αποφλοιώνονται, αφυδατώνονται και στην συνέχεια αλέθονται για να δημιουργηθεί το αλεύρι με γεύση μπανάνα! Η συλλογή τους στο στάδιο που είναι ακόμα άγουρες ωφελεί στο ότι η περιεκτικότητά τους σε φυσικά σάκχαρα είναι λιγότερη σε σχέση με τις ώριμες! Μπορεί να χρησιμοποιηθεί άριστα για οποιαδήποτε μαγειρική συνταγή που χρειάζεται αλεύρι. Περιέχει ανθεκτικό άμυλο (resistant starch) είναι ένα είδος υδατάνθρακα που περνάει το λεπτό έντερο αμετάβλητο και προχωράει κατευθείαν στο παχύ έντερο. Η αργή πέψη του ανθεκτικού αμύλου μπορεί να βελτιώσει τον μεταβολισμό ή και να ενισχύσει τη μικροχλωρίδα του εντέρου. Δεν περιέχει πολλές θερμίδες και είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες καθώς αποτελεί πηγή καλίου και μαγνησίου. Δεν αρκεί παρά να το δοκιμάσετε!Χώρα: ΣΡΙ ΛΑΝΚΑΔιατροφικά στοιχεία ανά 100γρ.Ενέργεια: 1463kj/349,6kcal – Λίπη: 0,2g εκ των οποίων κορεσμένα: 0,1g – Υδατάνθρακες: 82,50g εκ των οποίων σάκχαρα: 2,4g – Φ. Ίνες: 1,5g – Πρωτεΐνες: 4,5g- Αλάτι: 0,2gΕΙΔΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣΜπορεί να περιέχειίχνη από αραχίδες, καρπούς με κέλυφος, σόγια, γλουτένη, σησάμι,.Να Φυλάσσεται σε ξηρό και δροσερό μέρος. Μετά την χρήση του να φυλάσσεται σε ερμητικά κλειστό δοχείο.
NeverSecond Team GR
Γίνε και εσύ μέλος της Ελληνικής & παγκόσμιας κοινότητας αθλητών NEVERSECOND