Βιολογικό Κορν Φλάουρ, χωρίς γλουτένη, vegan. Το Κορν Φλάουρ ή άμυλο αραβοσίτου, έχει σημαντική πηκτική ικανότητα (διπλάσια σε σύγκριση με το αλεύρι), προσδίδει βελούδινη υφή και τέλεια συνοχή στα συστατικά.Χρησιμοποιείται ευρέως στη ζαχαροπλαστική και τη μαγειρική ως πηκτικό μέσο για τις σάλτσες, τις μαγιονέζες, τους ζωμούς, τις σούπες, τα κέικ, τις κρέμες ζαχαροπλαστικής, τη γέμιση σε πίτες, τα φύλλα ζυμών, την επικάλυψη τροφίμων πριν τηγανιστούν κ.α.Συστατικά: Άμυλο καλαμποκιού*. *Βιολογικής γεωργίας.Μπορεί να περιέχει ίχνη από σόγια, ξηρούς καρπούς και σουσάμι.Μέση Διατροφική Αξία /100g: ενέργεια 1479kJ/ 348kcal, λιπαρά 0.1g – κορεσμένα 0g, υδατάνθρακες 86g – σάκχαρα 0g, πρωτεΐνη 1g, αλάτι 0.01g. ΒιολογικόΧωρίς ΓλουτένηΧωρίς ΖάχαρηΧωρίς ΑλάτιΧαμηλά ΛιπαράVeganΧορτοφαγικά
NeverSecond Team GR
Γίνε και εσύ μέλος της Ελληνικής & παγκόσμιας κοινότητας αθλητών NEVERSECOND