ΥΓΕΙΑ

Τριχόπτωση: Οι 5 top θεραπείες για σένα που τα χάνεις

Αρχίζεις και τα χάνεις; Είναι πιο εύκολο να επιβραδύνεις την τριχόπτωση παρά να ενισχύσεις την ανάπτυξη των τριχών.

 

 

Υπάρχουν διάφορες αγωγές κατά της ανδρικής τριχόπτωσης και της ανδρογενετικής αλωπεκίας, όπως ειδικά σαμπουάν, λοσιόν και οροί. Ο δερματολόγος μπορεί να σου προτείνει και φαρμακευτική αγωγή. Τέλος, υπάρχουν τεχνικές χειρουργικής μεταμόσχευσης μαλλιών που χρησιμοποιούνται για την αντιμετώπιση της ανδρικής αλωπεκίας. Αλλά εάν θέλεις να δοκιμάσεις κάποια προϊόντα με αποτέλεσμα αυτό το άρθρο είναι για σένα! Διάβασε ακόμη: Τριχόπτωση: Μην κάνεις του κεφαλιού σου! Υπάρχουν τρόποι να σώσεις τα μαλλιά σου

 

1 Για υγιή, ζωντανά και δυνατά μαλλιά: Krauterhof Ορός Ανάπτυξης Μαλλιών

Γιατί: Περιέχει καφεΐνη που ενισχύει τη δραστηριότητα των θυλάκων των τριχών και διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος, λεκιθίνη που μειώνει την τριχόπτωση και συµβάλλει ώστε να µαλλιά να δείχνουν λαµπερά και υγιή) και πανθενόλη και βιταμίνη Ε. Το πατενταρισμένο σύμπλεγμα υψηλής τεχνολογίας καταπολεμά αποτελεσματικά την κληρονομική, την ορμονική και την εποχική τριχόπτωση και διεγείρει την ανάπτυξη πιο υγιών, και με περισσότερο όγκο, μαλλιών. 

2 Για τόνωση της τρίχας: Evdermia Revolotion Hair Loss Therapy Lotion 

Γιατί: Επιτυγχάνει ορατά και γρήγορα αποτελέσματα όπως:

  • Σημαντική και γρήγορη μείωση της τριχόπτωσης,
  • Αναζωογόνηση του τριχωτού της κεφαλής και των τριχοθυλάκων,
  • Μείωση των χνοωδών τριχών
  • Αύξηση της πυκνότητας των τελικών τριχών.

Σε κλινική μελέτη παρακολούθησης με χρήση ψηφιακών μεθόδων παρατηρήθηκε 70,31% αύξηση των τελικών τριχών. 

3 Για την αντιδραστική τριχόπτωση: Ducray Creastim Lotion για Τριχόπτωση 

Γιατί: Μειώνει ορατά την τριχόπτωση και ενεργοποιεί την ανάπτυξη των μαλλιών. Χάρη στη λοσιόν Creastim, τα μαλλιά ανακτούν τον όγκο, τη δύναμη και τη ζωντάνια τους. Η λοσιόν Creastim μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τον τοκετό, είναι επομένως κατάλληλη για τις νέες μητέρες. Επίσης μαζί με τη λοσιόν δοκίμασε το συμπλήρωμα διατροφής Anacaps Progressiv που είναι ειδικά σχεδιασμένο για μακροχρόνιο πρόβλημα τριχόπτωσης. 

4 Για περιορισμό της τριχόπτωσης και δυνατά µαλλιά:  Helenvita Anti Hair Loss Tonic Lotion 

Γιατί: Ενισχύει την τροφοδότηση της τρίχας µε πολύτιµα συστατικά και έχει σαν αποτέλεσμα τη διέγερση της ανάπτυξης των φυσιολογικών µαλλιών. Συνδυάζει παραδοσιακά φυτά µε νέες καινοτόµες ουσίες, και εξασφαλίζει την ασφάλεια του προϊόντος κατά την παράλληλη χρήση µε κλασικές θεραπευτικές ουσίες. 

5 Για τόνωση της τρίχας: Biosline Biokap Αμπούλες

Γιατί: Διευκολύνει σημαντικά την κυκλοφορία του αίματος στα τριχοειδή αγγεία του τριχωτού της κεφαλής και καταπολεμά τις φλεγμονές των σμηγματογόνων αδένων.