Fitness

Για τον ANCΙΕNT MYCENAEAN TRAIL RUN 2018 σου έχουμε το τέλειο πακέτο!

Στον 2ο Ορεινό Ημιμαραθώνιο Μυκήνες-Τενέα θα τρέξεις στα χνάρια του καλύτερου διατηρημένου αρχαίου μυκηναϊκού δρόμου ενώ το πακέτο διαμονής που εξασφαλίσαμε για σένα θα σε κάνει να νιώσεις σαν αρχαίος βασιλιάς!

 

Στα χνάρια του καλύτερου διατηρημένου αρχαίου μυκηναϊκού δρόμου θα έχεις την ευκαιρία να τρεξεις συμμετάσχοντας στο ANCΙΕNT MYCENAEAN TRAIL RUN 2018 – 2ο Ορεινό Ημιμαραθώνιο Μυκήνες-Τενέα στις 18 Μαρτίου 2018.

Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του ANCIENT MYCENAEAN TRAIL RUN 2017 – 1ου Ορεινού Ημιμαραθωνίου Μυκήνες-Τενέα στις 19 Μαρτίου του 2017, o Ορειβατικός Σύλλογος Κορίνθου, ο Μορφωτικός & Εκπολιτιστικός Σύλλογος Στεφανίου Κορινθίας και ο Αθλητικός Όμιλος Δρομέων Κορινθίας «Εφυραίοι Ωκύποδες» με τη συνεργασία του Δήμου Κορινθίων, όρισε την ημερομηνία για το 2018 στις 18 Μαρτίου.

Ο αγώνας Trail έχει εκκίνηση στην Πύλη των Λεόντων των Μυκηνών και κινείται στα χνάρια του αρχαίου Μυκηναϊκού Δρόμου που συνέδεε τις Μυκήνες με τα λιμάνια του Κορινθιακού και Σαρωνικού κόλπου και αποτέλεσε μέρος ενός άριστα επιμελημένου οδικού δικτύου που κατασκευάστηκε το 13ο αιώνα π.Χ. με στόχο να εξασφαλίσει τις επικοινωνίες αλλά και την άμυνα της περιοχής.

Πέρα από τα εντυπωσιακά υπολείμματα του αρχαίου δρόμου που στηρίζεται σε αναλημματικούς τοίχους και γεφύρια κυκλώπειων διαστάσεων, η διαδρομή προσφέρει πολλές εναλλαγές του τοπίου ενώ ο ορεινός όγκος της Νυφίτσας (Ψηλή Ράχη), που σχηματίζει τα φυσικά σύνορα των νομών Αργολίδας και Κορινθίας, εξασφαλίζει πανοραμική θέα προς την Πελοπόννησο και την Στερεά Ελλάδα. Παράλληλα η διαδρομή είναι απαιτητική με συνολική θετική υψομετρική διαφορά +944 μ. και κακοτράχαλα μονοπάτια. Ο τερματισμός θα γίνει στο στάδιο του Χιλιομοδίου, κοντά στην αρχαία πόλη της Τενέας.

Για περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες σχετικά με τον αγώνα μπορείς να επισκεφτείς τη σελίδα του αγώνα στο Facebook

 

Που θα διανυκτερεύσεις

 

Μέσα σε μια καταπράσινη όαση, ατενίζοντας το Σαρωνικό κόλπο, θα απολαύσεις μοναδικές στιγμές ξεκούρασης. To 4 αστέρων Kalamaki Beach Hotel βρίσκεται πάνω σε μια πανέμορφη οργανωμένη παραλία. Το Kalamaki Beach Hotel βρίσκεται στα Ίσθμια Κορινθίας, με εύκολη πρόσβαση από το κέντρο της Αθήνας και το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών. Χάρη στην τοποθεσία του ξενοδοχείου, μπορείς να επισκεφθείς αρκετούς κοντινούς γνωστούς αρχαιολογικούς χώρους και αξιοθέατα, όπως: το Θέατρο της Επιδαύρου, τις Μυκήνες, το Ναύπλιο και τους Δελφούς. Διαθέτει οργανωμένη παραλία, με γρασίδι και λευκό βότσαλο, δύο πισίνες, χώρους πρασίνου και αθλητικές εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένων 4 γηπέδων τένις με ειδικό χώμα (canada-tenn), γηπέδου βόλεϊ με χορτάρι, γυμναστηρίου, τραπεζιού για μπιλιάρδο, τραπεζιού πινγκ πονγκ και παιδικής χαράς. Στο εστιατόριο του ξενοδοχείου Kalamaki Beach θα απολαύσεις ελληνική και διεθνή κουζίνα από το σεφ Αντώνη Περράκη. Με εμπειρία πάνω από 40 χρόνια στην ελληνική φιλοξενία, η ομάδα του ξενοδοχείου εγγυάται μια ευχάριστη διαμονή και ξεκούραστες διακοπές μακριά από την πόλη.

Κάνε τώρα κράτηση με το πακέτο που σου εξασφαλίσαμε! 

  • 1 διανυκτέρευση στο 4 αστέρων ξενοδοχείο Kalamaki Beach Hotel στα Ίσθμια Κορινθίας 17-18/3/2018.
  •  Δείπνο το Σάββατο 17/3/2018.
  • Πρωινό σε μπουφέ και μεταφορά στο σημείο έναρξης του αγώνα στις Μυκήνες την Κυριακή 18/3/2018.
  • Παραλαβή από το σημείο τερματισμού στην Τενέα και μεταφορά στο ξενοδοχείο.
  • Γεύμα πριν την αναχώρηση από το ξενοδοχείο.

 

 

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο: 82,00 €

Διαφορά μονόκλινου: 10,00 €

Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνονται το κόστος συμμετοχής στον Ημιμαραθώνιο.

Φόρος διαμονής 3,00 € το δωμάτιο/βραδιά, που θα καταβληθεί στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου κατά την άφιξη.

 

Για κρατήσεις και πληροφορίες μπορείς να επικοινωνήσεις με το Τμήμα Κρατήσεων Δευτέρα -Παρασκευή 09.00-18.00 στο 210 3235605 και στο e-mail: kalamaki@tourhotel.gr