Beauty & Style

Νέος και ωραίος: 5 φθηνές αντρικές κρέμες για πλούσια ενυδάτωση

Νιώθεις την επιδερμίδα σου αφυδατωμένη, έχει θαμπή όψη, τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου αποτυπώνουν την κούραση της ημέρας, έχεις σακούλες και μαύρους κύκλους; Η λύση είναι η ενυδάτωση.

 

 

Όσο πιο ενυδατωμένη και ξεκούραστη είναι η επιδερμίδα σου τόσο πιο δυνατή και ανθεκτική είναι στην πρόωρη γήρανση που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες και οι περιβαλλοντικοί ρύποι (καυσαέριο, καπνός τσιγάρου, βαρέα μέταλλα κ.ά.). Δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μια περιουσία για να ανακτήσεις την φρεσκάδα σου. Αυτές οι 5 φθηνές αντρικές κρέμες θα σου χαρίσουν πλούσια ενυδάτωση και θα γίνεις φρεσκαδούρας με το καλημέρα σας! Ξενύχτησες; Με αυτά τα 6 υλικά θα γίνεις φρεσκαδούρα

 

1 Vichy Homme Hydra Mag C+ Anti-fatigue Visage & Yeux

 

 

Για: άνδρες με ευαίσθητη επιδερμίδα που εμφανίζουν ρυτίδες και σημάδια κούρασης.

Τι κάνει: Τονώνει την επιδερμίδα και μειώνει τα σημάδια της κούρασης.  Ο συνδυασμός Μαγνησίου, φωσφορυλιωμένης Βιταμίνης C και Dextran αναπληρώνει την ενέργεια της επιδερμίδας, ελαττώνει τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους, ενώ παράλληλα προφυλάσσει την επιδερμίδα από τις εξωτερικές επιθέσεις.

Μας αρέσει γιατί:  Έχει δροσερή και μη λιπαρή υφή gel, η οποία απορροφάται τέλεια προσφέροντας εντατική ενυδάτωση και μέγιστη άνεση που διαρκεί 24 ώρες. Εφαρμόζεται πρωί ή/και βράδυ σε καθαρή επιδερμίδα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και μετά το ξύρισμα.

 

2 Weleda Κρέμα Ενυδάτωσης

 

 

Για: άντρες με ευαίσθητη επιδερμίδα και ξηρότητα.

Τι κάνει: Ενισχύει τη φυσική υγρασία της επιδερμίδας τονώνοντας ορατά την ελαστικότητά της. Μειώνει δραστικά την αίσθηση τραβήγματος. Προστατεύει όλους τους τύπους δέρματος ακόμη και τους πιο ευαίσθητους. Ιδανική περιποίηση μετά το ξύρισμα. 

Μας αρέσει γιατί: Έχει ελαφριά υφή αλλά είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά και έχει, επίσης, δροσερό άρωμα που αναζωογονεί την επιδερμίδα.

 

3 Apivita Κρέμα – Gel Ενυδάτωσης με Δροσερή Μη Λιπαρή Υφή με κέδρο & πρόπολη

 

 

Για: άντρες με λιπαρή επιδερμίδα. 

Τι κάνει: Αυτή η κρέμα – gel που ενυδατώνει και δροσίζει την επιδερμίδα, προστατεύει από την πρόωρη γήρανση και ρυθμίζει τη λιπαρότητα, ενώ τονώνει και αναζωογονεί. Ο συνδυασμός από βιολογικά συστατικά όπως το κάρδαμο, το βάλσαμο, η αλόη και το χαμομήλι καταπραΰνει, χαρίζει άμεση ανακούφιση και μοναδική αίσθηση δροσιάς. Η πρόπολη προσφέρει αντισηψία και ρύθμιση της λιπαρότητας και σε συνδυασμό με το βιολογικό εκχύλισμα ελιάς και το έλαιο αμυγδάλου προστατεύουν από την πρόωρη γήρανση. Άπλωσε σε καθαρό πρόσωπο και λαιμό πρωί ή και βράδυ, αποφεύγοντας την περιοχή γύρω από τα μάτια. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και μετά το ξύρισμα.

Μας αρέσει γιατί: Μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις κατά τη διάρκεια του ντους. Λόγω του ζεστού νερο, η επιδερμίδα αφυδατώνεται και δημιουργείται αίσθηση τραβήγματος. Χρησιμοποιώντας την κρέμα-gel μετά το μπάνιο, θα νιώσεις την επιδερμίδα σου και πάλι άνετη και ενυδατωμένη χωρίς ίχνος λιπαρότητας.

 

4 Lierac Ultra Hydratant

 

 

 

Για: όλους τους τύπους επιδερμίδας, ακόμη και τις πιο ευαίσθητες.  Ιδανικό για τις ξηρές και ευαισθητοποιημένες επιδερμίδες.

Τι κάνει: Προσφέρει βέλτιστη και μακράς διάρκειας ενυδάτωση χάρη σε έναν μοναδικό συνδυασμό συστατικών που ενεργοποιεί όλα τα εσωτερικά συστήματα ενυδάτωσης της επιδερμίδας εξασφαλίζοντας non-stop άνεση και προστασία. Με την εφαρμογή η επιδερμίδα ανακτά την ελαστικότητα και την απαλότητά της ενώ παραμένει τέλεια ενυδατωμένη επί 24 ώρες. Αυτό το δροσερό μπλε βάλσαμο είναι εμπλουτισμένο με παράγοντες που δεσμεύουν το νερό (NMF και γλυκερίνη) σε πολύ υψηλή συγκέντρωση 11% και με προστατευτική Βιταμίνη Ε, αμινοξύ που δεσμεύει το νερό και κόκκινο φύκι (7%), ξύλο πεύκου Σιβηρίας (1%) και σύμπλεγμα που τονώνει τα κύτταρα αποτελούμενο από 5 μέταλλα και ιχνοστοιχεία – Ασβέστιο, Ψευδάργυρος, Μαγνήσιο, Χαλκός, Μαγγάνιο.

Μας αρέσει γιατί: Η φόρμουλα δεν είναι λιπαρή, δεν κολλάει, είναι μη φαγεσωρογόνα και έχει περάσει από δερματολογικό έλεγχο. Εφαρμόζεις πρωί και/ή βράδυ σε καθαρή επιδερμίδα, ιδανικό για μετά το ξύρισμα. 

 

5 Aveeno Cream 

 

 

Για: άντρες με ξηρή και ευαίσθητη επιδερμίδα καθώς και για όσους υποφέρουν από εκζέματα και ατοπική δερματίτιδα.

Τι κάνει: Αυτή η ενυδατική κρέμα ενυδατώνει για 24 ώρες πρόσωπο και σώμα. Τονώνει, καταπραύνει και περιποιείται την επιδερμίδα ενώ δεν περιέχει άρωμα και parabens. Περιέχει ενεργό κολλοειδές βρώμης, γλυκερίνη και αλλαντοΐνη. Είναι ελεγμένη από δερματολόγο.

Μας αρέσει γιατί: Η τακτική χρήση βοηθάει στην πρόληψη της ξηρότητας και του ερεθισμού που προκαλείται από την αφυδάτωση της επιδερμίδας Εφάρμοζε καθημερινά σε πρόσωπο και σώμα.

Φίλια Μητρομάρα