Reviews

Με την υποστήριξη του POWERADE o 6ος Ημιμαραθώνιος Αθήνας

Το POWERADE, πιστό στο ραντεβού του με τα αθλητικά δρώμενα της πόλης, στήριξε και φέτος τον 6ο Ημιμαραθώνιο Αθήνας που διοργανώθηκε από τον ΣΕΓΑΣ, την Κυριακή 19 Μαρτίου, με θεαματική συμμετοχή δρομέων και θεατών. Το Νο 1 αθλητικό ποτό βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας και για ακόμη μία χρονιά έδωσε δυναμικά το «παρών», καλύπτοντας τις ανάγκες ενυδάτωσης* σε πάνω από 21.000 δρομείς.

Αφετηρία της φετινής διοργάνωσης ορίστηκε το Μνημείο Αγνώστου Στρατιώτη επί της Λεωφόρου Αμαλίας, με κατεύθυνση την οδό Πανεπιστημίου, και το POWERADE ήταν εκεί για να «εμψυχώσει» και φέτος τους συμμετέχοντες, σε μία από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις της χώρας, προσφέροντάς τους δύναμη, αντοχή και ώθηση για τον αγώνα τους. Σε κλίμα έντονου ενθουσιασμού και εορταστικής διάθεσης, χιλιάδες θεατές, παρακολούθησαν τους αθλητές σε μια προσπάθεια να πετύχουν το στόχο τους δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό με τη βοήθεια του POWERADE, κάνοντας πράξη το βασικό μήνυμα  του POWERADE«GIVE YOUR BEST. ALWAYS.».


*Τα διαλύματα υδατανθράκων – ηλεκτρολυτών ενισχύουν την απορρόφηση του νερούκαι συμβάλλουν στη διατήρηση των επιδόσεων αντοχής κατά τη διάρκεια παρατεταμένων ασκήσεων αντοχής.