Beauty & Style

Green Peel: Η θεραπεία που θα δείξει το πρόσωπό σου νεότερο!

Είτε είσαι άντρας είτε γυναίκα και θέλεις να ανανεώσεις το δέρμα σου χωρίς κανένα χημικό πρόσθετο και χωρίς οξέα δοκίμασε την πιο δυναμική αλλά και φυσική, ασφαλή μέθοδο απολέπισης και ανάπλασης σε βάθος, την Green Peel,και απόκτησε ένα λαμπερό, υγιές και φωτεινό πρόσωπο.

 

 

Τι είναι το Green peel

Η επαγγελματίας αισθητικός Νίκη Δρόσου, (πτυχ. ΤΕΙ Αισθητικής, BT HND Αγγλίας) ιδιοκτήτρια του Femme de la Beaute μας εξήγησε τι είναι το Green Peel. Πρόκειται για μία βραβευμένη, ιατρικά ανεπτυγμένη, απόλυτα φυσική θεραπεία, με αποκλειστικά φυτικά συστατικά, τα οποία έχουν αποδείξει την επιτυχία τους παγκοσμίως. Αποτελείται από ένα μείγμα 11 βοτάνων, φυκιών, ενζύμων, ορυκτών και βιταμινών, το οποίο μπορεί να αντιμετωπίσει αποτελεσμαστικά πανάδες, δυσχρωμίες, ακμή, ουλές, διεσταλμένους πόρους, έντονη λιπαρότητα, φωτογήρανση, πρόωρη γήρανση, ρυτίδες και επιδερμική χαλάρωση. Διάβασε σχετικά: Πώς θα εξαφανίσεις τους πόρους, μια και καλή;

Τα 3 είδη Green peel

Το Green peel ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος και για όλες τις ηλικίες και έχει τρεις θεραπευτικές μεθόδους:

1 To GREEN-PEEL Fresh Up που κάνει το δέρμα σου να λάμπει.

2  Το GREEN-PEEL energy που ενεργοποιεί το δέρμα σου με αγωγή μέτριας απολέπισης.

3 Το GREEN-PEEL Classic που ανανέωνει το δέρμα σου σε 5 ημέρες.

Πώς εφαρμόζεται η θεραπεία

Η αισθητικός εφάρμοσε το ειδικό μείγμα Green peel στο πρόσωπο με ειδική μάλαξη, χωρίς γάντια, αποδεικνύοντας έτσι την ασφάλεια του προϊόντος. Η μορφή της μάλαξης και ο χρόνος τριβής εξαρτάται πάντα από τη διάγνωση της αισθητικού σε σχέση με τον τύπο δέρματος, το πρόβλημα και την περιοχή.  

Την πρώτη μέρα στο πρόσωπο θα νιώσεις μικρά τσιμπηματάκια από τους φυτοκρυστάλλους.

Τη δεύτερη μέρα εξαφανίζεται τυχόν κοκκίνισμα και η αίσθηση από τα τσιμπηματάκια, ενώ την τρίτη ημέρα ξεκινά το στάδιο της απολέπισης και εδώ το δέρμα έχει ανάγκη από ειδική περιποίηση και προστασία με προϊόντα που βελτιώνουν τα αποτελέσματα της θεραπείας.

Την τέταρτη ημέρα η απολεπιστική διαδικασία του δέρματος ήταν ορατή ενώ την πέμπτη ημέρα το πρόσωπο έχει απολεπιστεί ομοιόμορφα.

Το αποτέλεσμα; Νέο, φρέσκο δέρμα, λαμπερό και υγιές!

 

Το άρθρο δεν είναι διαφημιστικό.