Calendar

Ετοιμάσου για το Midnight Music Run Athens Special!

Οι Midnight Runners και τα φημισμένα στο Λονδίνο μουσικά workouts τους έρχονται στην Αθήνα! 

Athens Special: 10k Music Boot Camp Run + Party

Η ομάδα των Midnight Runners γεννήθηκε στο Λονδίνο από τη αγάπη των ιδρυτών της για την πόλη τους και την επιθυμία να αποδεσμεύσουν την έννοια του fitness από τον περιορισμένο χώρο του γυμναστηρίου.

Η ομάδα μας αποτελείται από έναν συνεχώς αυξανόμενο αριθμό αθλητών όλων των ηλικιών, εθνικοτήτων και διαφορετικών κοινωνικών υποβάθρων που τους ενώνουν οι καινούργιες προκλήσεις, το πάθος να γνωρίζουν νέους ανθρώπους και η αγάπη τους για το fitness. 

Όποιος και αν είσαι την ημέρα, έλα μαζί μας να ανακαλύψεις μια διαφορετική πτυχή της πόλης το βράδυ. Κάτω από τα φώτα των δρόμων παρέα με δυνατή χορευτική μουσική και την άσφαλτο να λιώνει κάτω από τα αθλητικά σου, κάνουμε την πόλη και πάλι δική μας. Τι περιμένεις λοιπόν; Έλα μαζί μας και γίνε και εσύ ένας Midnight Runner!

Τρέξτε μαζί μας το βράδυ της Παρασκευής μια πορεία 10 χιλιομέτρων μέσα στην Αθήνα μαζί με δυνατή μουσική, σταματώντας για ασκήσεις ανά τακτά διαστήματα, τελειώνοντας με ένα αξέχαστο after party! 

Οι Midnight Runners σας προσκαλούν στο πρώτο τους εντελώς ΔΩΡΕΑΝ event λίγο πριν το μεγαλύτερο δρομικό γεγονός της πόλης, τον Μαραθώνιο της Αθήνας. Ελάτε μαζί μας να γνωριστούμε από κοντά και ετοιμαστείτε για πολύ, μα πολύ fitness fun! 

Θέλετε να πάρετε μια ιδέα με το τι να περιμένετε από ένα Midnight Runners event, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook:
https://www.facebook.com/londonmidnightrunners/


Δείτε video από ανάλογα event που έγιναν σε Βαρκελώνη: 



*ΠΡΟΣΟΧΗ! Οι πληροφορίες σχετικά με το event ενημερώνονται συνεχώς.*

ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ: Θα ανακοινωθεί.

ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΑΤΕ: Οτιδήποτε άνετο για τρέξιμο. 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΦΥΛΑΞΗΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ: Παρακαλούμε να έρθετε με σακίδιο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο τρέξιμο ή με τα απολύτως απαραίτητα.

BOOT CAMP RUN: 10 χλμ. μέσα στην Αθήνα με τη μουσική υπόκρουση δυνατών party tunes. 
O ρυθμός θα είναι περίπου 4:00 με 5:45 λεπτά το χιλιόμετρο και θα γίνουν 5 στάσεις με ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης. 
*Για να μπορείτε να ζήσετε την εμπειρία στο μάξιμουμ καλό θα ήταν να έχετε την δυνατότητα να τρέξετε άνετα μια απόσταση 10 χλμ. 

AFTER RUN DRINKS & PARTY: Μέρος; θα ανακοινωθεί. Ώρα; περίπου πριν τα μεσάνυχτα και όσο πάει. *και ναι το dress code είναι τα ρούχα που τρέξατε!

Σας περιμένουμε,

Η ομάδα των Midnight Runners.

P.S. Παρακαλούμε να γνωρίζετε ότι:

To event απευθύνεται σε άτομα άνω των 18 ετών.


Όλα τα event μας απαιτούν σωματική άσκηση όπως τρέξιμο και ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης που μπορούν να προκαλέσουν τραυματισμούς, η συμμετοχή γίνεται με δική σας ευθύνη. 


Φωτογραφικό και κινηματογραφικό υλικό μπορεί να καταγραφεί κατά τη διάρκεια των event. Συμμετέχοντας στα event αυτά συμφωνείτε με τη δημοσίευση στη σελίδα των Midnight Runners στο Facebook, στην ιστοσελίδα μας, στο Instagram και γενικά σε οποιoδήποτε μέσο με σκοπό την προβολή των Midnight Runners, οποιασδήποτε φωτογραφίας ή videο που τυχόν σας απεικονίζει. 


Η φύλαξη όλων των προσωπικών αντικειμένων είναι στην ευθύνη των ιδιοκτητών τους – συμπεριλαμβανομένων και των αντικειμένων που θα δοθούν σε τυχόν προσφερόμενα σημεία συγκέντρωσης αντικειμένων που μπορεί να υπάρχουν σε κάποιο event. Προσπαθούμε τα σημεία συγκέντρωσης αντικειμένων που προσφέρουμε να είναι όσο το δυνατόν ασφαλή αλλά σας συνιστούμε να φέρνετε μαζί σας όσο τον δυνατόν λιγότερα και μικρότερης αξίας αντικείμενα. Λόγω της φύσης των event και καθ’ όλη την διάρκεια τους δεν μπορούν να κρατηθούν ασφαλή όλα τα αντικείμενα που θα δοθούν στα σημεία συγκέντρωσης αντικειμένων.