ΥΓΕΙΑ

Σεξ με εντολή γιατρού για 9 λόγους!

Γλιτώνεις πολλά χρήματα ολο τον χρόνο από γυμναστήρια, φαρμακεία, γιατρούς, ψυχολόγους και πλαστικούς χειρούργους! Μείνε μέσα για σεξομαραθώνιους με…εντολή γιατρού (και ψυχίατρου)!

 

With or without you

Όσοι έχουν μια πλήρη σεξουαλική ζωή, έχουν την δυνατότητα να αντιμετωπίσουν καλύτερα και το άγχος τους. Η λεπτομέρεια είναι ότι ακόμα και αν κάνετε σεξ…χωρίς παρέα, το άγχος αντιμετωπίζεται καλύτερα από τον οργανισμό, αλλά και το μυαλό σας.

 

Τι εννοείς δεν είναι γυμναστική;

Αν δεν είσαι από αυτούς που μας διαβάζουν για την ενότητα fitness, για σένα δουλεύουμε! Το σεξ είναι ότι πιο κοντινό στην γυμναστική, την αεροβική άσκηση και για κάποιους ο μόνος λόγος που δεν έχουν ατροφήσει οι μύες τους. Ταυτόχρονα προστατεύεις και με το παραπάνω την καρδιά, αρκεί να κάνεις σεξ παραπάνω από 2 φορές την εβδομάδα. Το ότι καις θερμίδες, είναι αυτονόητο.

 

Άσε το πορτοκάλι και πιάσε τη μπανάνα!

Το σεξ, με συχνότητα πάνω από 5 φορές τον μήνα βοηθάει αποδεδειγμένα το ανοσοποιητικό μας σύστημα, όπως επίσης και τα φιλιά! Η σεξουαλική όμως που βοηθάει είναι η παραδοσιακή (χωρίς τα κλαρίνα παρακαλώ) , εν αντιθέση με την πρωκτική επαφή η οποία είναι ζημιογόνος για το ανοσοποιητικό σύστημα.  Λυπάμαι. Για να…τελειώνουμε όμως τα λευκά αιμοσφαίρια και η ανοσοσφαιρίνη Α αποκτούν κατακόρυφη ανοδική πορεία.

 

Δεν κοιμάμαι τώρα πια τα βράδια, άρα-δεν-κάνεις-σεξ-μιξ

Το σεξ καταπολεμά την αϋπνία χάρη στις ορμόνες ωκυτοκίνη (η ίδια ορμόνη που απελευθερώνεται στο σώμα μας και με τις αγκαλιές) και προλακτίνη που κατακλύζουν τα σώματά μας μετά τον οργασμό. Σε αυτές οφείλεται ο συχνότερος διάλογος μετά το σεξ.

– Σε αγαπάω!  

– Ζζζζζζζ…

Άρα αυτό που ο άντρας κοιμάται και πάνω από το κεφάλι της γυναίκας (που οι ορμόνες την χτυπάνε λίγο αργότερα) σχηματίζεται το συννεφάκι με βρισιές τύπου: γουρούνι, γαϊδούρι και άλλα συμπαθή τετράποδα, είναι ο τρόπος της φύσης να κάνει πλάκα. Δεν φταίει κανείς από τους δύο.

 

Μπότοξ; Σεξ!

Λόγω της εφίδρωσης και των ορμονών που παίζουν μπουγέλο με τους κουβάδες την ώρα του σεξ, λόγω του καλού ύπνου μετά, της αυξημένης κυκλοφορίας του αίματος και του εμφανώς και καταφανώς λιγότερου στρες, μοιάζεις πιο νέος από ότι πραγματικά είσαι. Άρα κυρίες μου μακριά από τις ενέσεις και κοντά στις ανέσεις ενός κρεβατιού!

 

Για να μην υστεριάζεις!

Χρησιμοποιούμε εδώ το αδόκιμο όρο υστερία (ιατρικά δεν υπάρχει), για να περιγράψουμε με ένα καθημερινό τρόπο, αυτό που γλιτώνει κάποιος αν κάνει σεξ. Το σεξ μας χαρίζει αυτοπεποίθηση, μας βοηθά να εξωτερικεύουμε τα συναισθήματά μας, μας προφυλάσσει από νευρώσεις και ψυχωσικές διαταρραχές, ενώ καθιστά το θέμα μιας από τις πιο αστείες σχετικού ύφους ταινίες πιο επίκαιρο από ποτέ.

 

 

I rest my case.

 

 

 Τι ωραίος που είναι ο κόσμος!

 

Το ανδρικό σπέρμα διαθέτει ουσίες που δρούν ως ισχυρά αντικαταθλιπτικά. Το μειονέκτημα είναι ότι πρέπει να περάσει στον οργανισμό. Οπότε είτε πρέπει να γίνει με τη χρήση άλλου είδους αντισύλληψης από το προφυλακτικό, είτε αρχίστε να μαθαίνετε νανουρίσματα. Όλα αρχίζουν από το κατά πόσο είστε σίγουρες για το πόσο πιστός είναι ο σύντροφός σας. Αν είναι, μπορείτε να χαρείτε το φάρμακο. Ανεξάρτητα από το σπέρμα και την εναπόθεσή του, οι ορμόνες οξυτοκίνη και ντοπαμίνη, επίσης επιδρούν μειώνοντας την κατάθλιψη.

 

Άσε το παυσίπονο και πιάσε το μακρύκανο!

 

Φυσικά όλοι έχετε δει το χαζό χαμόγελο χωρίς ιδιαίτερο λόγο, κάποιου φίλου που μόλις έκανε σεξ και όλοι το καταλάβατε. Το σεξ απελευθερώνει ενδορφίνες, που εκτός του ότι μας κάνουν ευτυχισμένους αποτελούν και ισχυρό παυσίπονο.

Άρα η απάντηση στο «δεν μπορώ έχω πονοκέφαλο», είναι «έλα στον γιατρό»! Στατιστικά (Κ.Ε.Σ.Α.Υ. Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης) καλύτερα αναλγητικά αποτελέσματα έχει μια γυναίκα με κολπική παρά με κλειτοριδική διέγερση (και μετά λέτε ότι στα Ελληνικά Πανεπιστήμια δεν κάνουν έρευνα).

 

Πλήρωσε «προστασία».

 

Με το σεξ ή ακόμα καλύτερα με την ανδρική εκσπερμάτιση, από όπου και αν προέρχεται, μειώνονται οι πιθανότητες για καρκίνο του προστάτη. Παρότι η σεξουαλική επαφή θεωρείται καλύτερη ποιοτικά όσον αφορά τον προστάτη και με την αυτοικανοποίηση βοηθάς το σύστημα να λειτουργεί ομαλά. Για σένα νοιάσου και γυμνάσου λοιπόν…