Beauty & Style

10 +1 νέοι τρόποι για να φορέσεις το jean σου

To αγαπημένο τζιν παντελόνι δεν πρέπει να λείπει από καμία γκαρνταρόμπα αφού μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ. Εδώ θα βρεις 10 διαφορετικές ιδέες για να να μετατρέψεις ένα κομμάτι σε 11 στυλ. 

1. China jean

Φόρεσε το μαύρο jean σου με ένα μεταξωτό κιμονό και ankleboots με ψηλά τακούνια. Κράτησε έναν φάκελο.

2. Office chic

Το μεταξωτό πουκάμισο μαζί με σκούρο jeanείναι τέλειος συνδυασμός για να δείχνεις σικ στο γραφείο. Επομένως, άσε τα βαμβακερά πουκάμισα για πιο casual εμφανίσεις.

3. Letgo skinny

Ένα ζευγάρι μπαλαρίνες συνδυάζοται καλύτερα με ένα skinnyjean και ένα φαρδύ πουλόβερ ή ένα πουκάμισο με σακάκι και φουλάρι. Επίλεξε δερμάτινες ή σουέτ.

4. All time classic

Φόρεσε ένα printedt-shirt ή ένα πουκάμισο και από πάνω βάλε σακάκι. Επιβάλεται να φορέσεις ψηλοτάκουνες γόβες και να κρατήσεις μία oversizeτσάντα.

 

j1j1j1  j2 

 

5. Δέσε με

Αν το jeanσου είναι ψηλόμεσο μία λεπτή ζώνη θα τονίσει το ντύσιμό σου δίνοντάς του ένα twist.

6 …Με το πράσινο γιλέκο

Τα μακριά γιλέκα είναι must have κομμάτι της σεζόν. Συνδύασέ το με το skinny τζιν σου, με ankle boots και ένα μαύρο crop top από μέσα.

7. Δαντέλα, γόβες και φιλότιμο

Αν θέλεις να το κάνεις πιο glam φόρεσε με ένα τοπ από δαντέλα, ένα statement κολιέ, ψηλοτάκουνες γόβες και ένα γούνινο παλτό.

 

j3  j5

8. Στη ρίγα!

Ριγέ πουκάμισο, μαύρο σακάκι με κάποιες διακοσμητικές λεπτομέρειες και boyfriendjeanείναι τέλειος συνδυασμός για πρωί και απόγευμα.

9. Βάλε χρώμα

Αν θέλεις να ξεχωρίσεις συνδύασε μία σαλοπέτα ή ένα boyfriend με crop top, σακάκι και ένα ζευγάρι χρωματιστές ψηλοτάκουνες γόβες.

10. Animal

Ένα λευκό πουκάμισο, ένα δερμάτινο τζάκετ και animalprint γόβες είναι τέλειος συνδυασμός είτε με skinnyjeanείτε με boyfriend (αρκεί να κάνεις ρεβέρ). Για αξεσουάρ ένα μακρύ κολιέ και ένας φάκελος είναι ό,τι χρειάζεσαι.

11. Πόντσο

Φόρεσέ το με ένα πόντσο, μακρύ κολιέ και κράτα μεγάλη τσάντα για πιο bohostyle.

 

undefined  j6

 

 

Πηγή φωτό: Pinterest