Όταν έρχεται η στιγμή του brewing ή αλλιώς της εκχύλισης και παρασκευής του καφέ, η εξασφάλιση της ποιότητας του τελικού αποτελέσματος εξαρτάται από μια σειρά παραγόντων που κάθε barista θα πρέπει να γνωρίζει και να ελέγχει. Χρόνος, θερμοκρασία, βάρος, ποιότητα του νερού και κυρίως το γάλα για την δημιουργία του αφρόγαλου είναι οι πιο κρίσιμοι παράγοντες που επηρεάζουν την ποιότητα ενός καφέ κατά τη διαδικασία του brewing. Latte, macchiato, cappuccino, au lait, flat white… είναι μερικά μόνο από τα αποτελέσματα της αρμονικής συνύπαρξης ανάμεσα στον καφέ και το γάλα. Γι’ αυτό, κάθε barista θα πρέπει να γνωρίζει τα μυστικά και τις τεχνικές με τις οποίες το γάλα απογειώνει τις δημιουργίες του. Επιχείρηση «αφρόγαλα»: μια κομβική στιγμή για την δημιουργία ενός καλού καφέ ακούει στο όνομα ECOMIL ALMOND αμύγδαλο. Έτσι δημιουργήθηκε το Barista Almond με συστατικά όπως ταπιόκα, πρωτεΐνη αρακά, και κόμμι gellan (είναι ένα είδος μικροβιακού επιπλέον κυτταρικού πολυσακχαρίτη που λειτουργεί ως πυκνωτικό, μέσο, παράγοντας σταθεροποίησης και είναι κατάλληλο για χορτοφαγικές ή για vegan δίαιτες. Δημιουργήστε και απολαύστε τον πιο υπέροχο vegan καφέ χωρίς γλουτένη χρησιμοποιώντας το Barista Almond και αφεθείτε στην μαγεία του αμυγδάλου.Βιολογικό ΠροϊόνΧώραΙΣΠΑΝΙΑΣυστατικά: Νερό, αμύγδαλο* 2,50%, ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο*, άμυλο ταπιόκας*, ηλιέλαιο*, πρωτεΐνη αρακά* Σταθεροποιητής: κόμμι gellan*, φυσικό άρωμα βανίλιας*. (*= Προϊόν βιολογικής γεωργίας)Διατροφικά στοιχεία ανά 100γρ. :Ενέργεια: 156kj/ 37kcal – Λίπη: 2,10g εκ των οποίων κορεσμένα: 0,2g – Υδατάνθρακες: 3,8g εκ των οποίων σάκχαρα: 2,50g – Πρωτεΐνες: 0,9g – Αλάτι: 0,10g
NeverSecond Team GR
Γίνε και εσύ μέλος της Ελληνικής & παγκόσμιας κοινότητας αθλητών NEVERSECOND