Beauty & Style

Μαύρο αντηλιακό: σε σώζει και από την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία!

 Για να προστατευτείς από τον ήλιο και την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία ψήφισε μαύρο: το μαύρο αντηλιακό σώζει την επιδερμίδα σου και την υγεία σου!

 

 

Φοράς αντηλιακό αυτή τη στιγμή; Ίσως θα έπρεπε. Ακόμα κι αν βρίσκεσαι σε εσωτερικό χώρο, υπάρχουν πιθανότητες να δέχεσαι UVA ακτινοβολία στην επιδερμίδα σου. Και αν νομίζεις ότι οι UVA ακτίνες δεν πρέπει να σε ανησυχούν χρειάζεται να το ξανασκεφτείς. Οι τελευταίες έρευνες δείχνουν ότι η υπεριώδης Α είναι μία σημαντική αιτία της εμφάνισης καρκίνου του δέρματος. Είναι ένα μήκος κύματος, βαθιά διεισδυτικό, υπεύθυνο για μεγάλο μέρος των βλαβών της φωτογήρανσης και της πρόωρης γήρανσης.

Η ακτινοβολία UVA έχει μεγαλύτερο μήκος κύματος, διεισδύει μέσα από τα σύννεφα και τις γυάλινες επιφάνειες και καταστρέφει το κολλαγόνο, επιταχύνοντας τη διαδικασία γήρανσης. Από την άλλη, η UVB είναι μικρότερη, διεισδύει μόνο στην επιδερμίδα και προκαλεί ηλιακά εγκαύματα και καρκινικές αλλοιώσεις.

Επομένως χρειάζεται να καταλάβεις ότι η ζημιά από τον ήλιο είναι καθημερινή γι’ αυτό και η αντηλιακή προστασία απαραίτητη.

 

Η επιδερμίδα σου δεν φθείρεται μόνον από τον ήλιο

Η φυσική διαδικασία γήρανσης αφορά μόλις το 10% της ορατής γήρανσης, ενώ οι περιβαλλοντικοί παράγοντες είναι αυτοί που ενισχύουν την πρόωρη γήρανση που εμφανίζεται με λεπτές γραμμές, ρυτίδες και χαλάρωση της επιδερμίδας. Μέχρι και το 90% της γήρανσης προκαλείται από εξωτερικούς παράγοντες φθοράς όπως η ατμοσφαιρική ρύπανση όπου αιρούμενα σωματίδια, όζον, βαρέα μέταλλα και μονοξείδιο του άνθρακα εισχωρούν με ακρίβεια χιλιοστού μέσα στους πόρους του δέρματός σου, το στρες, το κάπνισμα, ο ανεπαρκής ύπνος. Αλλά σκέψου και τον τρόπο ζωής σου: είσαι μπροστά σε έναν υπολογιστή σου, μιλάς στο κινητό σου, ζεσταίνεις το φαγητό σου στον φούρνο μικροκυμάτων, παρακολουθείς τηλεόραση, εκτίθεσαι διαρκώς σε κύματα ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας.

Η καλύτερη μέθοδος για την πρόληψη της πρόωρης γήρανσης και την προστασία από την χρόνο- και φωτο- γήρανση είναι το αντιηλιακό που πρέπει να χρησιμοποιείς καθημερινά. Το αντηλιακό είναι το πιο αποτελεσματικό εργαλείο κατά της γήρανσης που μπορείς να αγοράσεις

Μαύρο αντηλιακό: ολική προστασία με… κάρβουνο!

Για αποτελεσματική υψηλή ηλιοπροστασία, ενυδάτωση, αντιγήρανση, προστασία από τους περιβαλλοντικούς παράγοντες και τους ατμοσφαιρικούς ρύπους εμπιστεύσου τη σειρά των μαύρων αντηλιακών Active Sun Screen που δημιούργησε η FREZYDERM. Τα αντηλιακά Active Sun περιέχουν στη σύνθεσή τους Detox Plant Charcoal, όπου έχουν ειδική μαύρη χρώση που υποδεικνύει την ακριβή περιοχή εφαρμογής, για ομοιόμορφη επάλειψη και αποτελεσματικότερη ηλιοπροστασία ενώ έχουν ενυδατική και αντιγηραντική δράση.

Το μαύρο χρώμα του οφείλεται στον ενεργό φυτικό άνθρακα, ένα φυσικό συστατικό με εκπληκτική αποτοξινωτική δράση, αφού παγιδεύει και απορροφά σαν μαγνήτης 200 φορές καλύτερα από οποιοδήποτε συστατικό καθαρισμού τους περιβαλλοντικούς ρύπους, τα μικροσωματίδια, τις τοξίνες, τα κατάλοιπα του μακιγιάζ και το σμήγμα που συσσωρεύονται όλη την ημέρα στην επιδερμίδα. Έτσι, επειδή ενισχύει τη δερματική άμυνα στην ηλιακή και την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία και ρυθμίζει την ισορροπία του ευαίσθητου δέρματος, σου παρέχει υψηλή ηλιοπροστασία, ενυδάτωση μακράς δράσης, ισχυρή δράση ενάντια στη φωτο- και χρονο- γήρανση.

Επιπλέον, περιέχει Glycogen, έναν πολυσακχαρίτη θαλάσσιας προέλευσης, που προστατεύει από τις συνέπειες της έκθεσης στην ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία ενώ τα πολύτιμα φυτικά βλαστοκύτταρα βαμβακιού δημιουργούν μία ασπίδα προστασίας από τα στερεά σωματίδια των ατμοσφαιρικών ρύπων. Με φωτοσταθερά φίλτρα νέας τεχνολογίας UVA/UVB/VIS/IR.

Η ειδική μαύρη χρώση του αντηλιακού υποδηλώνει αν έχει απλωθεί σωστά το αντηλιακό για να μη μείνει ούτε ένα σημείο της επιδερμίδας σου χωρίς κάλυψη και φροντίδα. Με την κατάλληλη επάλειψη, το αντηλιακό θα απλωθεί ομοιόμορφα και θα γίνει ένα με την επιδερμίδα σου. Σε καμία περίπτωση πάντως, το χρώμα δεν θα βάψει το δέρμα ή τα ρούχα σου.

 

Επομένως, αυτό το καλοκαίρι ρίξε μαύρο δαγκωτό! Προστάτεψε την επιδερμίδα σου με το μαύρο αντηλιακό Active Sun Screen της FREZYDERM από τον ήλιο, τη φωτογήρανση και την πρόωρη γήρανση.