Calendar

2η Φιλανθρωπική κολυμβητική εκδήλωση «Κολυμπώ για τους άλλους».

Την Κυριακή 1η Μαρτίου διοργανώνεται η 2η φιλανθρωπική κολυμβητική εκδήλωση των Λευτέρη Παρασκευά και Τόνιας Μαχαίρα στο κολυμβητήριο στην διασταύρωση Ρ.Φεραίου και Μπουμπουλίνας στο Νέο Ψυχικό. Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού, με σκοπό την συγκέντρωση ρούχων και χρημάτων για παιδιά ηλικίας από 7-17 ετών και θα διαρκέσει από τις 09:00 μέχρι τις 14:00.

Τα έσοδα θα δοθούν για τις ανάγκες του φιλανθρωπικού σωματείου Σύλλογος Μερίμνης Ανηλίκων, ο οποίος στην παρούσα φάση, φροντίζει, υποστηρίζει και εκπαιδεύει ασυνόδευτα παιδιά και νέους που προέρχονται από εμπόλεμες ζώνες ή περιοχές που πλήττονται από ανθρωπιστική κρίση. Οι φιλοξενούμενοι νέοι αποκτούν νομιμοποιητικά έγγραφα παραμονής και στη συνέχεια εργασίας, ενώ εντάσσονται ομαλώς στην Ελληνική κοινωνία για την περίπτωση που δεν καταφέρουν να επανασυνδεθούν με την οικογένειά τους.

Κάντε και εσείς ένα δώρο αγάπης για τον Σύλλογο Μερίμνης Ανηλίκων που φέτος γιορτάζει τα 90 χρόνια!

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή για τα αγωνίσματα κολύμβησης, γράφοντας ονοματεπώνυμο, κινητό τηλέφωνο και ηλικία στην ηλεκτρονική διεύθυνση kolimpogiatousallous@gmail.com. Στον ειδικό χώρο συλλογής μπορείτε να προσφέρετε ρουχισμό, τρόφιμα και αναλώσιμα από τις 10:00 μέχρι τις 14:00 στο κολυμβητήριο.

Το αντίτιμο συμμετοχής ορίζεται στα 10 ευρώ, ενώ η εκδήλωση περιλαμβάνει 30λεπτη κολύμβηση με αντίστοιχη μέτρηση της απόστασης, δίνοντας χαρακτήρα συναγωνισμού στο όλο εγχείρημα.

Στην σελίδα της εκδήλωσης στο facebook μπορείτε να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία νέα μέχρι την έναρξη του αγώνα.

undefined

Η αφίσα της διοργάνωσης.