Calendar

Γιάννενα: Προβολή της πολυσυζητημένης ταινίας του Ελληνοαμερικανού σκηνοθέτη Constantine Papanikolaou, Frozen Abrosia!

Η My Adventure και η Fifth Element Adventure Store, διοργανώνουν στα Ιωάννινα, εκδήλωση προβολής της πολυσυζητημένης ταινίας του Ελληνοαμερικανού σκηνοθέτη Constantine Papanikolaou, Frozen Abrosia και παρουσίασης του Trail Running στην περιοχή. Πρόκειται για ένα ski & snowboard adventure film, το οποίο γυρίστηκε αποκλειστικά στα χιονισμένα βουνά της Ελλάδας από έναν δημιουργό που ήθελε να δείξει σε όλο τον κόσμο ότι η πατρίδα του είναι και χειμερινός τουριστικός προορισμός!

 

 

 

 

Οπως έχει αναφέρει ο ίδιος σε συνεντεύξεις του, “Όταν οι άνθρωποι σκέφτονται την Ελλάδα, λίγοι συνειδητοποιούν ότι η χώρα έχει ψηλά βουνά και χειμερινή τουριστική σεζόν”.

Διάβασε τη συνέντευξή του: Κωνσταντίνος Παπανικολάου: «Γιατί η Ελλάδα είναι ο καλύτερος προορισμός για σκι και snowboard;»

Αποφασισμένος να αλλάξει αυτή την αντίληψη, έφτιαξε μια ταινία για σκι snowboard, που δείχνει τη μαγεία του χειμώνα στην Ελλάδα. Για χρόνια ονειρευόταν αυτό το project γιατί πιστεύει ότι, η Ελλάδα έχει την δυνατότητα να γίνει παγκοσμίου επιπέδου προορισμός για σκι και snowboarding. Τα βασικά συστατικά για αυτό υπάρχουν ήδη. Πανύψηλα βουνά καλυμμένα με χιόνι και μια σεζόν που διαρκεί από τον Δεκέμβριο έως τον Μάιο. Το μόνο που λείπει είναι λίγη «προώθηση. Υπάρχει καλύτερος τρόπος από μια ταινία για το σκι;

Η εκδήλωση-προβολή της ταινίας θα γίνει στην Αίθουσα. Β. Πυρσινέλλας του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, 17:00-20:00μ.μ.

Είσοδος: 5 ευρώ.

Η My Adventure και η Fifth Element Adventure Store, θέλοντας να αναδείξει στο κοινό της ΒΔ Ελλάδος, τη δυναμική που εμφανίζουν τα βουνά της Ηπείρου στην ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού, μέσα από την διοργάνωση μεγάλων αγώνων ορεινού τρεξίματος και άλλων αθλημάτων, τα οποία προσελκύουν χιλιάδες επισκέπτες στην περιοχή, θα παρουσιάσει όλη την προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία χρόνια προς αυτή την κατεύθυνση.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ 

17:00 Χαιρετισμοί επισήμων

17:10 Εναρξη εκδήλωσης από την εκπρόσωπο της My Adventure-Fifth Element, Mάρα Καλογήρου

17:20 “Το ορεινό τρέξιμο στην Ελλάδα-Η εμπειρία συμμετοχής σε αγώνες” Ομιλητής: Νίκος Καλοφύρης – Διεθνής αθλητής ορεινού τρεξίματος

17.30 Προβολή documentary αγώνα Zagori Mountain Running

18:00 “Παρουσίαση αγωνιστικού-ορειβατικού ski” Ομιλητής: Ηρακλής Μωϋσίδης-Αθλητής”Fifth Element

18:10 Παρουσίαση ταινίας “Frozen Abrosia” από τον σκηνοθέτη Constantine Papanikolaou

18:20 Προβολή ταινίας

20:00 Λήξη εκδήλωσης