Calendar

Lighting Up Athens

 

Tο Lighting Up Athens, είναι το νέο συναρπαστικό δρομικό γεγονός της πόλης.

Καλωσόρισε το Καλοκαίρι στο κέντρο της Αθήνας, την Κυριακή 5 Ιουνίου με ένα φαντασμαγορικό νυχτερινό αγώνα δρόμου!

Η αφετηρία του Lighting Up Athens, θα βρίσκεται στο Παναθηναϊκό Στάδιο όπου θα πραγματοποιηθεί και η παράδοση των φακών κεφαλής από τις 15:00 έως και τις 20:00, την ημέρα του αγώνα, Κυριακή 5 Ιουνίου. Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί στις 21:00.

Χιλιάδες δρομείς τρέχουν και φωτίζουν το Κέντρο της πόλης, απολαμβάνοντας την αγαπημένη τους δραστηριότητα, μαζί με τους φίλους και τις οικογένειες τους σε μία γιορτή για τον αθλητισμό.

Διοργανωτής του Lighting Up Athens είναι η εταιρεία All About Running, ενώ ο αγώνας διεξάγεται υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ).

Οι εγγραφές για το Lighting Up Athens θα συνεχισθούν μέχρι την εξάντληση των συμμετοχών (ως ημερομηνία ολοκλήρωσης μιας συμμετοχής θεωρείται η ημερομηνία πληρωμής και όχι δήλωσης) ή μέχρι και τις 27 Μαΐου.

Το πακέτο συμμετοχής (race pack) περιλαμβάνει: Αναμνηστικό τεχνικό T-Shirt (τύπου dry-fit) Φακό κεφαλής Υπηρεσία Φύλαξης προσωπικών αντικειμένων Αριθμό συμμετοχής και chip χρονομέτρησης Αναμνηστικό μετάλλιο Υδροδοσία Υγειονομική κάλυψη

Το κόστος συμμετοχής είναι 10€ ενώ για παιδιά κάτω των 12 ετών η συμμετοχή είναι δωρεάν. Δηλώστε ΤΩΡΑ συμμετοχή στο Lighting Up Athens

Περισσότερες πληροφορίες εδώ