Calendar

Tihio Stage Race: To wefit.gr στηρίζει τον αγώνα 100 χλμ!

Ο πρώτος αγώνας stage στη χώρα μας είναι πλέον πραγματικότητα και θα διοργανωθεί στην περιοχή του Τειχίου.

Εκατό χιλιόμετρα χωρισμένα σε 3 ημέρες έρχονται να προστεθούν στο καλεντάρι διοργανώσεων του tihiorace. O αγώνας απευθύνεται σε αθλητές όλων των αποστάσεων και θεωρείται απαιτητικός και δύσκολος. Η διαχείριση και η μελέτη των γραφημάτων που δίνονται από τη διοργάνωση είναι  τα κλειδιά για να τερματίσει κάποιος τον αγώνα σε καλή κατάσταση

Η εκκίνηση της πρώτης ημέρας 10/5/2019 θα δοθεί στο παραθαλάσσιο  χωριό Σεργούλα Δωρίδας στις 11:00 πμ και η διαδρομή θα κινηθεί σε μονοπάτι με θεά σχεδόν όλη του διαδρομή την θάλασσα. Μετά από 17 χιλιόμετρα, 1000 υψομετρική διάφορα και χρονικό όριο αποκλεισμού 4 ωρών ο τερματισμός θα είναι στο παραθαλάσσιο χωριό Μαραθιάς.

Η εκκίνηση της  δεύτερης ημέρας 11/5/2019 θα δοθεί στο ειδικά διαμορφωμένο αμφιθέατρο στις 9:00 πμ. Το ανάπτυγμα του αγώνα των 52 χιλιομέτρων και 2700 υψομετρικής διαφοράς, με 3 ενδιάμεσα σημεία αποκλεισμού , τον καθιστούν τον πιο απαιτητικό αγώνα του τριημέρου λόγο των χιλιομέτρων και του υψομέτρου.

Η εκκίνηση της τρίτης ημέρας 12/5/2019 θα δοθεί στο χωριό Βραΐλα στις 11:00 πμ και έχει ανάπτυγμα 30 χιλιόμετρα με 1700 υψομετρική διαφορά και όριο αποκλεισμού τις 6 ώρες. Τερματισμός του αγώνα θα γίνει στο χωριό Τειχίο στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο θεατράκι.

Για να λάβει μέρος κάποιος στον αγώνα πρέπει να διαλέξει ένα από τα 2 οικονομικά πακέτα που παρέχει η διοργάνωση:

1ο πακέτο οικονομικό 100 ευρώ έχει σαν παροχές τις τροφοδοσίες του αγώνα την μετακίνηση του αθλητή στα stage, την χρονομέτρηση ,το παστά πάρτι , το μπλουζάκι που δίνει η διοργάνωση και το κύπελλο finisher που περνούν οι αθλητές όταν τερματίσουν τον αγώνα.

2ο πακέτο all inclusive 150 ευρώ έχει σαν παροχές ,τις τροφοδοσίες του αγώνα, την μετακίνηση του αθλητή στα stage,όλη την διατροφή του αθλητή καθόλα την διάρκεια των αγώνων, διαμονή στο ειδικά διαμορφωμένο camp στο Τείχιο, μπλουζάκι που δίνει η διοργάνωση και το κύπελλο finisher που παίρνουν οι αθλητές όταν τερματίσουν τον αγώνα.

Στον χώρο του camp θα υπάρχει RECOVERY AREA 23 τετραγωνικών μέτρων  της εταιρείας OSTRACON και θα αποτελείται από τα μηχανήματα της εταιρείας  και 2 έμπειρες θεραπεύτριες. Οι αθλητές θα μπορούν να ξεκουράζονται και να προετοιμάζονται για την επόμενη μέρα. Το κόστος της αποθεραπείας για τον αθλητή θα ανέρχεται στα 3 ευρώ ανά θεραπεία.

Μέρος της τροφοδοσίας του αγώνα θα προσφέρει
το Wefit.gr με τα απόλυτα αθλητικά προϊόντα spring
και beat-it που εμπιστεύονται κορυφαίοι αθλητές! 

Οι αθλητές που θα μένουν στο camp θα έχουν πλήρη σίτιση από την διοργάνωση στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του camp. Οι σκηνές που θα φιλοξενούνται οι αθλητές θα είναι ινδιάνικου τύπου μεγάλες σε μέγεθος και οι αθλητές θα κοιμούνται κανονικά σε κρεβάτι. Το μοναδικό αξεσουάρ που χρειάζονται να έχουν μαζί τους οι αθλητές είναι ο υπνόσακος τους.

Πρόγραμμα και άλλες λεπτομέρειες θα τα βρείτε και στο site της διοργάνωσης www.tihiorace.gr