Fitness

Kayla Itsines: Η fitness idol στο instagram είναι Ελληνίδα (και είναι πλούσια)!

Η2 5χρονη ελληνοαυστραλέζα βασίλισσα της γυμναστικής και πολυβραβευμένη personal trainer Kayla Itsines (Κέιλα Ιντσίνες) σπάει το instragram κάθε φορά που ποστάρει μια φωτογραφία της με κοιλιακούς.

 

 

Έχει ήδη γράψει βιβλίο με τίτλο The Bikini Body 28 Day Healthy Eating & Lifestyle Guide, ανήκει στους 10 ανθρώπους στην Αυστραλία που τους εμπνέει και έχει καταφέρει να χτίσει μία αυτοκρατορία γύρω από την υγιεινή διατροφή και τη σωματική άσκηση, δημιουργώντας μία εφαρμογή με το όνομα Sweat With Kayla.

 

Έχει τουλάχιστον 6,6 εκατομμύρια followers στο Instagram και σύμφωνα με τους NY Times είναι το μεγαλύτερο αστέρι του fitness στα social media.

 

 

Το Instagram της είναι γεμάτο από fitness ispiration quotes και φωτογραφίες με τους κοιλιακούς της μαζί με τις μεταμορφώσεις γυναικών οι οποίες ακολούθησαν τις 28λεπτες προπονήσεις της υψηλής έντασης, που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2014 στο βιβλίο της.

 

H Kayla Itsines μαζί με τον 24χρονο σύντροφό της Toby Pearce έφτιαξαν μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα του fitness και σαρώνει παγκοσμίως. Με έδρα την Αδελαΐδα, το ζευγάρι έχει καταφέρει να χτίσει μια επιχείρηση που ήδη αξίζει 46 εκατ. δολάρια. Η ίδια πουλά τα fitness προγράμματά της μέσω Ιντερνετ,τα οποία περιλαμβάνουν 28λεπτη προπόνηση, διατροφικά πλάνα, συνταγές και διατροφές συμβουλές. Μάλιστα τα στέλνει με μορφή PDF σε όσους τα αγοράζουν ή μέσω σχετικών εφαρμογών (app). Αξίζει να σημειωθεί ότι πάνω από 2 εκατ. άτομα έχουν δημοσιεύσει φωτογραφίες τους με το πριν και το μετά την εφαρμογή των προγραμμάτων της Itsines με το hashtag #BBG.  Επιπλέον, υπάρχουν εκατομμύρια καταχωρήσεις στο Instagram με το hashtag #kaylaitsines καθώς και με το #thekaylamovement, το #kaylasarmy, το #deathbykayla.

 

 

Το motto της;

Κάνε κάτι παραπάνω κάθε μέρα. Όσο μικρό  κι αν σου φαίνεται αυτό. Ένα βήμα. Έναν κοιλιακό. Ένα push up.