Fitness

Zagori Mountain Running 19-21 Ιουλίου 2024

Ο μεγαλύτερος trail running αγώνας βουνού στην Ελλάδα, το Zagori Mountain Running, πραγματοποιήθηκε για 13η χρονιά από τις 19 έως τις 21 Ιουλίου 2024 στα μαγευτικά Ζαγοροχώρια. Η φετινή διοργάνωση σημείωσε ρεκόρ συμμετοχών με πάνω από 2.400 αθλητές από όλο τον κόσμο, επιβεβαιώνοντας την παγκόσμια απήχηση και τη μοναδικότητα του Zagori Mountain Running. Ήταν ένα πλήρες αγωνιστικό διήμερο γεμάτο συγκινήσεις.

Το Zagori Mountain Running θεωρείται ένας από τους κορυφαίους αγώνες της Ελλάδας, συνδυάζοντας ασφάλεια, υψηλό επίπεδο πρόκλησης και τη μαγεία του τοπίου των Ζαγοροχωρίων. Η εκδήλωση ανέβασε τον πήχη με το υψηλό επίπεδο δυσκολίας της, την εξαιρετική οργάνωση και την πρωτοτυπία του διήμερου challenge.

Ως χορηγοί του event, είχαμε την τιμή να υποστηρίξουμε τους αθλητές με τα προϊόντα μας (ενεργειακές μπάρες και ισοτονικό ποτό), συμβάλλοντας στην αναπλήρωση της ενέργειάς των αθλητών κατά τη διάρκεια αυτού του απαιτητικού αγώνα.

 

Είχαμε επίσης τη χαρά να φιλοξενηθούμε από τον Θοδωρή στο ξενοδοχείο FreeInZagori, περνώντας ένα αξέχαστο απόγευμα. Συναντήσαμε πολλούς συνεργάτες, όπως την Τσιανίκα Running Team και την Fifth Element, τον Τζαβάρα Πέππας από την Κομοτηνή, καθώς και φίλους όπως ο Βασίλης, η Μάρα, η Αλκμήνη, ο Απόστολος, ο Αλέξανδρος, ο Αλέξανδρος, ο Νάσσος και η Βάσω. Γνωρίσαμε επίσης πολλούς αθλητές στους σταθμούς τροφοδοσίας στο Βραδέτο και στο Καπέσοβο, όπως τον Σταύρο από τη Μύκονο, τον Σταύρο από τη Ρεπετίτσα, τη Χριστίνα και τον Δημήτρη από την Καστοριά, τον Δημήτρη από τη Θεσσαλονίκη, τον Νίκο, τον Διονύση και άλλους.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους διοργανωτές του Zagori Mountain Running για την άψογη οργάνωση, καθώς και όλους τους αθλητές που συμμετείχαν και έκαναν αυτό το event τόσο ξεχωριστό. Ευχαριστούμε επίσης τους συνεργάτες μας και τους φίλους που μας υποστήριξαν με την παρουσία τους.

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια στη Λεμονιά Παναγιώτου που έτρεξε και κέρδισε το challenge των δύο ημερών! Επίσης, ένα μεγάλο μπράβο στον Θοδωρή Ζιάκκα για τη 2η θέση, στη Χριστίνα Αμανατίδου για την 6η θέση στη γενική κατάταξη και την 1η στην ηλικιακή της κατηγορία, καθώς και στη Νίνα Αλεβιζοπούλου και στα αδέλφια Νίκο και Διονύση Λυμπερόπουλο για τη συμμετοχή και την προσπάθειά τους.

Ανυπομονούμε να σας δούμε ξανά σε κάποιον από τους επόμενους αγώνες και να συνεχίσουμε αυτό το υπέροχο ταξίδι μαζί. Ραντεβού στην επόμενη πρόκληση!