Reviews

Το πιο χορευτικό twerk battle vol.2 στη Θεσσαλονίκη!

Μετα την μεγαλη επιτυχια του πρωτου Twerk Battle το Φεβρουάριο του 2016 ξαναεπιστρέφουμε το Σαββατο 17 δεκεμβριου για το δευτερο Twerk Battle 1 vs 1 το οποιο θα πραγματοποιηθει στο Eightball Club στη Θεσσαλονικη.
Αν εχετε παρακολουθησει τα video clips Pour It Up απο Rihanna, Twerk It απο Busta Rhymes feat Nicki Minaj  και δεκαδες παρομοια τοτε σιγουρα αντιλαμβανομαστε οτι το συγκεκριμενο χορευτικο battle ειναι καθαρα γυναικεια υποθεση. 16 κοπελες θα διαγωνιστουν σε Twerk Battles 1 vs 1  για να αναδειξουμε την καλυτερη οπου θα κερδισει πλουσια δωρα απο την εταιρια custom clothes Anthrax Machines. O χορος twerk ενω ηρθε λιγο αργοπορημενα στην χωρα μας  δειχνει να εχει απηχηση στον γυναικειο φυλο με πολλες σχολες χορου να το εχουν ως κανονικο μαθημα αλλα και πολλα night clubs να προσκαλουν χορευτριες του συγκεκριμενου ειδους.
Οι 3 κριτες που θα κρινουν ειναι απο τις πρωτες που ασχοληθηκαν και βοηθησαν στην εξαπλωση του Twerk και ειναι η Anel Li (Li's Twerk) Alexandra Tunchiyu (StreetDance Studio) και Yota PL (Twerk Sum) η οποια δικριθηκε και σε International Twerk Battle για το 2016 καταλαμβανοντας την 5η θεση στην μακρινη εξωτικη Jamaica.
Εκτος απο τα χορευτικα battles θα πραγματοποιηθουν και Τwerk special dance shows απο τις ομαδες Twerk Stars, TwerkaLicious, Twerl Sum και Li's Twerk.
Στα decks θα βρισκεται ο dj Amazeme ο οποιος ειναι βασικος dj διαφορων dance battles ενω παρουσιαστης θα ειναι ο εκρηκτικος bboy Saspens. 
Μετα το τελος του battle θα ακολουθησει το καθιερωμενο disco party του Eightball!
Doors open:21:00
Starts:22:00
Entrance:6euros including beer