Reviews

Virtual Reality Fitness: Η ποδηλασία γίνεται παιχνίδι χάρη στο Widerun

Τα νέα gadgets εικονικής πραγματικότητας έχουν αρχίσει να αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεσαι όχι μόνο το γυμναστήριο, αλλά και τα ίδια τα video games. Ο συνδυασμός άσκησης και εικονικής πραγματικότητας μπορεί να προσφέρει το απόλυτο δυο σε ένα: προπόνηση και διασκέδαση.

Το Widerun σχεδιάστηκε ως η πρώτη 3D εμπειρία indoor προπόνησης του κόσμου που συνδυάζει την εικονική πραγματικότητα με στάσιμα ποδήλατα. Είναι συμβατή με Oculus Rift και Samsung Gear VR και αποτελείται από ένα σύστημα διεύθυνσης που έχουν τα κανονικά ποδήλατα.

 

 

Το Widerun συνδέει τη συσκευή στο αγαπημένο σου ποδήλατο και μπορείς να κάνεις έναν ποδηλατικό κύκλο στους επτά λόφους της αρχαίας Ρώμης, στο τροπικό δάσος της Βραζιλίας ή οπουδήποτε αλλού. Έχει τεράστιες δυνατότητες ως πλατφόρμα για εικονικά παιχνίδια πραγματικότητας, από BMX ποδήλατο μέχρι το αγωνιστικό Tour de France esque. Κοιτάζοντας έναν τοίχο για 30 λεπτά κατά τη διάρκεια του spinning είναι απείρως λιγότερο συναρπαστικό από το να κάνεις ποδηλασία στους δρόμους π.χ. του Σαν Φρανσίσκο.

 

Δες πώς είναι να ποδηλατείς φορώντας το Widerun

 

 

Περισσότερες πληροφορίες εδώ